با ارزش‌ترین کپسول دنیا : تخم مرغ

مدیر انجمن: شورای نظارت

نمایه کاربر
GOD Send
Administrator
پست: 7350
تاریخ عضویت: پنج شنبه 2 اردیبهشت 1389, 7:00 pm
تشکر شده: 5 دفعه

با ارزش‌ترین کپسول دنیا : تخم مرغ

پست توسط GOD Send » یک شنبه 20 آذر 1390, 4:56 pm

<p><span class="Font2"><span id="lbtitle">با ارزش&zwnj;ترین کپسول دنیا</span></span><br /> <br /> <br /> <span id="coment"><strong>سلامت نیوز :</strong>تخم&zwnj;مرغ از جالب توجه&zwnj;ترین غذاهاست، زیرا برای نگهداری و حفظ یک موجود زنده طراحی شده است. در فرهنگ&zwnj;های مختلف یک ماده غذایی سمبولیک است و در باور مردم به عنوان آغازگر زندگی و حیات شناخته شده است.<br />تخم&zwnj;مرغ از نظر درصد و نوع پروتئین و املاح موجود دارای ارزش غذایی بسیار بالایی بوده و حاوی املاحی مانند فسفر، پتاسیم، سدیم، گوگرد، روی، کلسیم، کلر، منیزیم، آهن، سلنیم و ویتامین&zwnj;هایA B1،B2، اسیدفولیک، اسیدهای چرب مختلف و پروتئین مرغوب است. تخم&zwnj;مرغ غذای پروتئینی با ارزشی به حساب می&zwnj;آید، چرا که پروتئین آن از کیفیت بالایی برخوردار بوده و در بین مواد خوراکی از لحاظ ارزش بیولوژیکی، بالاترین آن را به خود اختصاص داده و ارزش بقیه مواد خوراکی نیز از روی آن سنجیده می&zwnj;شود.<br />پروتئین تخم&zwnj;مرغ کامل است، یعنی تمام اسیدهای آمینه ضروری را برای سلامت بدن داراست. مصرف تخم&zwnj;مرغ با سایر مواد غذایی که از نظر پروتئینی فقیر هستند مانند نان، برنج و غلات، باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا می&zwnj;شود. علاوه بر خواص پروتئین&zwnj;های تخم&zwnj;مرغ، آسانی انعقاد آن باعث می&zwnj;شود که در بسیاری از روش&zwnj;های تهیه غذا به کار رود.<br />تنوع غذایی با تخم&zwnj;مرغ: با تخم&zwnj;مرغ غذاهای بسیار مفید و خوشمزه&zwnj;ای تهیه می&zwnj;شود. به این ترتیب، با بهره&zwnj;گیری از خواص این ماده غذایی مفید می&zwnj;توان در برنامه غذایی خود تنوع ایجاد کرد.<br /><strong>تخم&zwnj;مرغ به عنوان میان وعده:</strong> ساندویچ تخم&zwnj;مرغ همراه سبزی&zwnj;هایی مانند گوجه&zwnj;فرنگی، خیار و سبزی خوردن از میان وعده&zwnj;های بسیار مفید، خوشمزه و ارزان است و به خصوص برای کودکان می&zwnj;تواند جانشین میان وعده&zwnj;های ناسالم شود.<br /><strong>تخم&zwnj;مرغ به عنوان پیش غذا: </strong>در انواع سالاد مانند سالاد الویه، سالاد سیب&zwnj;زمینی، سالاد فصل، سالاد تن ماهی و سالاد لوبیا می&zwnj;توان از آن استفاده کرد.<br />استفاده از تخم&zwnj;مرغ در سالاد موجب افزایش ارزش تغذیه&zwnj;ای آن شده و در ضمن طعم و مزه مطلوب نیز به سالاد می&zwnj;دهد. تخم&zwnj;مرغ به عنوان پیش غذا می&zwnj;تواند به صورت پخته، همراه بیسکویت کراکر و گوجه&zwnj;فرنگی نیز مصرف شود.<br /><strong>تخم&zwnj;مرغ در داخل سس&zwnj;ها:</strong> از تخم&zwnj;مرغ در ترکیب بعضی از سس&zwnj;ها مانند سس مایونز و یا انواع سس سالاد استفاده می&zwnj;شود. استفاده از تخم&zwnj;مرغ در سس&zwnj;ها علاوه برخوشمزه کردن سس، برارزش غذایی آن نیز می&zwnj;افزاید.<br /><strong>تخم&zwnj;مرغ به عنوان غذا: </strong>از تخم&zwnj;مرغ می&zwnj;توان انواع خوراکی&zwnj;های خوشمزه را تهیه کرد. غذاهای آماده شده با تخم&zwnj;مرغ، بسیار خوشمزه و از ارزش تغذیه&zwnj;ای بالایی برخوردارند.<br /><br />با تخم&zwnj;مرغ می&zwnj;توان انواع املت تهیه کرد، مثل: املت گوجه&zwnj;فرنگی، سبزیجات، قارچ، گل&zwnj;کلم و نخود سبز و سایر سبزیجات و صیفی جات و همین&zwnj;طور املت میگو و ...<br /><br /><strong>تخم&zwnj;مرغ به عنوان دسر: </strong>از تخم&zwnj;مرغ می&zwnj;توان دسرهای خوشمزه&zwnj;ای مثل انواع کیک&zwnj;ها، شیرینی&zwnj;ها و... تهیه کرد.<br /><br /><strong>میزان مصرف:</strong> با مصرف مقدار کافی تخم&zwnj;مرغ در برنامه غذایی خود می&zwnj;توانیم از خواص تغذیه&zwnj;ای این ماده غذایی مفید بهره ببریم و قسمتی از نیازمندی&zwnj;های تغذیه&zwnj;ای خود را تأمین کنیم.<br />کودکان، نوجوانان و جوانان سالم می&zwnj;توانند روزی یک عدد تخم&zwnj;مرغ مصرف کنند. افراد سالمند نیز<br />- چنانچه مبتلا به افزایش چربی&zwnj;های نامطلوب خون یا اختلالات قلبی و عروقی نباشند- می&zwnj;توانند در هفته سه الی چهار عدد تخم&zwnj;مرغ مصرف کنند، ولی در افراد با چربی خون بالا یا مبتلا به عوارض قلبی &ndash; عروقی باید مصرف آن محدود شود.<br /><strong>آلودگی تخم&zwnj;مرغ:</strong> تخم&zwnj;مرغ ممکن است حاوی میکروبی به نام سالمونلا باشد که می&zwnj;تواند موجب بروز بیماری شود، لذا نباید آن را به صورت خام مصرف کرد. با پختن کامل تخم&zwnj;مرغ این میکروب از بین می&zwnj;رود.<br /><strong>تمیز کردن تخم&zwnj;مرغ:</strong> تخم&zwnj;مرغ را نباید شست، زیرا لایه پوششی محافظت کننده روی پوسته با شستن از بین می&zwnj;رود. با از بین رفتن این لایه، منافذ روی پوسته آهکی باز شده و امکان ورود میکروارگانیسم&zwnj;های بیماری زا فراهم می&zwnj;شود. پس بهتر است تخم&zwnj;مرغ&zwnj;ها را به صورت نشسته با یک برس نرم، گردگیری کرده و داخل ظروف در بسته در یخچال نگهداری کنید و هنگام مصرف آلودگی&zwnj;های قابل رؤیت سطح آن را با آب گرم شسته و بلافاصله مصرف کنید.<br /><br /><strong>در پایان یادآور می&zwnj;شویم:</strong><br />&bull; از مصرف تخم&zwnj;مرغ به صورت خام پرهیز کنید.<br />&bull; هنگام خرید تخم&zwnj;مرغ به محل نگهداری آن در فروشگاه&zwnj;ها توجه کنید، چرا که تخم&zwnj;مرغ&zwnj;هایی که در مغازه، بیرون از یخچال و یا در معرض نور و گرما نگهداری می&zwnj;شوند، زودتر فاسد می&zwnj;شوند.<br /><br /><strong>منابع و مآخذ مورد استفاده:</strong><br />1- مهندس حلم سرشت، پریوش، مهندس دل پیشه، اسماعیل. "اصول تغذیه و بهداشت مواد غذایی" انتشارات چهر، 1379، چاپ سوم<br />2- دکتر فرج زاده آلان، داود "بهداشت مواد غذایی" انتشارات نوردانش، 1382، چاپ دوم<br />3- دکتر محمودزاده، سید علی و همکاران "علوم غذایی، سلامت و تغذیه" مرکز انتشارات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، 1378</span></p>
<p>&nbsp;</p>


<p style="text-align: center;"><br />مقالات نجومی</p>
<p style="text-align: center;">مدیریت بحران،زمان،کیفیت و سرمایه گذاری</p>
<p style="text-align: center;">بیماری های پوست و مو<br /></p>
<p style="text-align: center;">آشپزخانه زحل</p>
<p style="text-align: center;">تناسب اندام و رژیم های غذایی</p>
<p style="text-align: center;">(&macr;`&bull;. دفتر شعر زحل .&bull;&acute;&macr;)</p>
<p style="text-align: center;">گیاه پزشکی</p>
<p style="text-align: center;">تاریخ و باستان شناسی</p>

بازگشت به “تغذیه سالم - Food”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: CommonCrawl [Bot] و 0 مهمان